Fülesbagoly

A negatív kritikák hajszolták öngyilkosságba Chester Benningtont?

2017. július 21. - matesas

A rockvilág még fel sem ocsúdott Chris Cornell halála után, itt van az újabb sokkoló tragédia: Chester Bennington, a Linkin Park frontembere 41 évesen dobta el magától az életét. A zenekar új klipje csütörtökön jelent meg, épp azon a napon, amikor Bennington a végzetes tettre szánta magát.

chester_1.jpg

A Linkin Parkot lehetett szeretni, lehetett gyűlölni, mindig is megosztó zenekar volt. A banda indulásakor a nu metal szcéna kedvelői sütöttek rá bélyeget, mondván ez a muzsika felhígítja a műfajt, most, az utolsó lemezük megjelenése után pedig épp az a vád érte őket, hogy hátat fordítottak a saját közegüknek, hogy a popzene jóval populárisabb vizeire evezzenek. A május 19-én megjelent One More Light album érezhetően terhet rakott a bandára, még akkor is, ha ezt önként felvállalták. Chester Bennington nem egyszer éles kirohanást intézett az együttest kritizálók felé, több nyilatkozatából élesen kirajzolódott, hogy a frontember az utóbbi hónapokban egyáltalán nem volt jó lelkiállapotban.

A júniusi Volt fesztiválon adott koncert ugyanakkor tökéletesre sikeredett, Bennington a helyszínen meghatva azt mondta a közönségnek, hogy ez volt az idei legjobb bulijuk. Erre most itt a sokkoló hír: az énekes egy Los Angeles-i lakásban felakasztotta magát. A híradások drogfüggőséget és régóta tartó depressziót emlegetnek. Bennington halálának napján jelent meg a banda utolsó videoklipje, a Talking To Myself, mi most ezzel búcsúzunk Chestertől.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7212678145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása