Fülesbagoly

Új dalt mutatott meg a Foo Fighters

2017. május 17. - matesas

Akusztikus koncertet adott és egy új dalt is megmutatott a Foo Fighters San Franciscoban. A szám címe The Sky Is a Neighborhood, kíváncsian várjuk, miképp fog megszólalni végleges formájában.

foo_1_1.jpg

Az Acoustic-4-a-Cure elnevezésű rendezvényt James Hetfield és Sammy Hagar álmodták meg, a fellépők rákos gyermekek megsegítésére ajánlják a bevételt. A jótékony bulit immáron negyedik alkalommal tartották meg,  a zenekarok akusztikus koncerteket adnak, ezúttal a Foo Fighters lépett színpadra. Dave Grohlék európai turnéja hamarosan indul, a zenekar ugyebár Budapesten is fellép június 26-án, de a nemes cél érdekében szakítottak időt az akusztikus koncertre. És ha már így tettek, megmutattak egy dal a készülő új lemezről is, íme.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9512511615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása