Fülesbagoly

Zűrös csaj a Peter Kovary & The Royal Rebels új klipjének főhőse

2017. április 25. - Bagolyhír

A klasszikus rockban utazó Peter Kovary & The Royal Rebels látványos videóklipet készített első nagylemeze talán legenergikusabb, legzúzósabb dalához. A Run For Cover videójának főszereplője egy szexi, de zűrös fiatal nő, akinek az élete vakvágányra futott. A klipet az egyre népszerűbb rendező, Jimy J. Hollywood jegyzi.

peterkovary_ff.JPG

A Peter Kovary & The Royal Rebels első nagylemeze, a Halfway Till Morning február közepén jelent meg. A zenekar előzetesen már bemutatta az It’s a Riot videóklipjét, amely A Dal című eurovíziós válogató legjobb 30 felvétele közé is bekerült. A srácok nemrég tértek haza a lemezbemutatót követő közép-európai turnéjukról, most pedig legújabb klipjüket mutatják be a közönségnek.

peterkovary_szines.JPG

A Run For Cover egy igazi velős, energikus, zúzós dal, amelyben a Black Sabbath, a Deep Purple és a Led Zeppelin hatásai fedezhetőek fel. A hozzá készült klipet az egyre népszerűbb Jimy J. Hollywood rendezte egy elhagyatott gyártelepen. A videó főszereplője egy csinos, fiatal lány, aki céltalan, züllött életet él, és nem találja a helyét a világban. A dalszöveg arra figyelmeztet, hogy idejében fel kel ismernünk, ha az életünk vakvágányra futott, és saját magunknak kell rendbehozni az elrontott életünket, amíg nem késő. A Run For Cover című szerzemény a Halfway Till Morning album egyik legerőteljesebb darabja.

A Neo frontembere, Kőváry Péter 12 év után elhagyta az elektronikus zenét játszó együttest, visszatért a gyökereihez, a klasszikus rockhoz és megalapította a Peter Kovary & The Royal Rebels zenekart. Első nagylemezük, a Halfway Till Morning remek kritikákat kapott kül- és belföldön egyaránt. Az album magában hordoz egy bipoláris jelleget, hiszen az alapját a 60-as, 70-es évek klasszikus rockzenéje adja, ehhez társul egyfajta 21. századi modern hangzásvilág, egy frissítő erő, ami megmutatja, hogy 2017-ben is virágzik a vintage/retro rock vonal. A csapat a Kuplungban mutatta be az új dalokat február végén, a lemezbemutató koncertet pedig egy közép-európai turné követte. A magyarországi helyszínek mellett Ausztriában, Olaszországban, és Csehországban is színpadra léptek Kőváryék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7912453395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása