Fülesbagoly

Dead Cross: csak semmi cicoma!

2017. április 04. - matesas

Villantott a Mike Patton énekessel felálló Dead Cross nevű szupercsapat, egy rövidke, húzós nótával jelezték, hogy mit várhatunk az idén megjelenő lemeztől. Pörgős, punkos hardcore, egyszerű gitártémák, a dob mögött tomboló Dave Lombardoval.

deadcross.jpg

Bár Mike Patton személye biztosítja a lehetőséget a trükközésre, a most megmutatott dalban a frontember nem bonyolítja túl a dolgokat, finomságok helyett szikár megszólalást kapunk, 2 és fél percnyi testmozgás, mert ugyebár egy kis torna senkinek sem árt. Nem tudni, hogy a Dead Cross lemeze pontosan mikor jelenik meg, Patton a Facebook-oldalán azt ígérte, hogy hamarosan új információkkal jelentkeznek.

Így tulajdonképpen az sem biztos, hogy a lemezen találkozhatunk a „Shillelagh” című dallal, amely hivatalosan csak egy napig volt elérhető, ám a rajongók jóvoltából továbbra is meghallgatható a legnagyobb videómegosztón. A dallamos háttérvokálon kívül Patton nem hozakodik elő széles repertoárja megannyi fegyverével, nemes egyszerűséggel végigüvölti a számot, mellőzi a cicomát, nem úgy, mint Dave Lombardo dobos, akit eszeveszett lendülettel csépeli a bőröket. Jóleső kis őrület ez a nóta, ugyanakkor abban is biztosak lehetünk, hogy Patton sem fogja beérni ennyivel, bedob néhány flikk-flakkot, hiszen ezek nélkül sem ő, sem mi nem érezhetnénk jól magunkat maradéktalanul.  

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8412400087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása