2017. már 30.

Keményen beszólt a Limp Bizkitnek a Slayer gitárosa

írta: matesas
Keményen beszólt a Limp Bizkitnek a Slayer gitárosa

A Limp Bizkit eddig is szélsőséges reakciókat váltott ki a pályatársakból, de Kerry King, a Slayer gitárosa most egyenesen kalapáccsal csapta arcon Fred Durstéket. King azt állítja: a Bizkit miatt majdnem felhagyott a zenéléssel.

slayer-bizkit.jpg

Egy friss interjúban Kerry King megosztott néhány emléket, amelyek a ’90-es évek zenei váltásához fűzik, s mint kiderült: a gitáros lesújtó véleménnyel van a nu-metal egyik zászlóshajójának számító Limp Bizkit zenekarról. King azt állítja: kis híjján a muzsikálást is abbahagyta Dursték nyomulása láttán.

– A ’90-es végén nagyon megcsömörlöttem az egésztől. Nem tudtam megérteni, hogy mitől olyan nagy durranás a Limp Bizkit. Ez a jelenség úgy hatott rám, hogy már nem is akartam többé zenélni. Azt éreztem, hogy ha ilyen zene kell a népnek, akkor basszák meg, én ezt utálom.

Hála az égnek, King végül nem süllyedt oly mély depresszióba, hogy szögre akassza a gitárt. Kitartásának köszönhetjük, hogy 2001-ben megjelent minden idők egyik legjobb Slayer-lemeze, a God Hates Us All.

Nem épp a Limp Bizkitre hajaz Kerry King zenei világa:

Szólj hozzá

Hírek Limp Bizkit Slayer Kerry King Fred Durst