Fülesbagoly

A finn tehetségkutatóban nem szarral gurigáznak

2017. március 20. - matesas

Alighanem elképzelhetetlen volna egy hazai tehetségkutatóban, hogy valamelyik versenyző egy Slipknot-dallal álljon színpadra, ám Finnországban Puskás Petin túl is létezik a rock and roll. A The Voice-ban a jólfésült Jani Korpela kiválóan hozta Corey Taylor brutális vokálját.

janikorpela_slipknot.png

A metal és úgy általában a rockzene a tehetségkutató műsorok mostohagyereke, a tömegízlést preferáló giccsműsorokban ritkán hallani e műfaj képviselőit, általában már az előválogatókon elbuknak, nehogy bezavarjanak a főműsoridőben fotelbe huppanó háziasszonyok lelki világába. Skandinávia azonban igazi metal-paradicsom, ezúttal a The Voice finn verziójában tűnt fel egy idehaza teljesen szokatlannak tűnő produkció.

A jólfésült Jani Korpela bátran kiállt a színpadra, és elnyomta a Slipknot „Psychosocial” című dalát. Korpela szerencséjére a zsűri is vevő volt az előadásra, különösen Michael Monroe, a Hanoi Rock egykori énekese, aki a szám felénél felpattant székéből, és elégedett headbanggel jelezte, hogy számára kedves az efféle muzsika. Mutatjuk Korpelát, és persze a dal eredeti, kicsit karcosabb verzióját is.

Slipknot - Psychosocial:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4312353181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása