Fülesbagoly

Így nyomja Corey Taylor a Rolling Stones klasszikusát

2016. december 23. - matesas

Megszokhattuk, hogy a Slipknot énekese, Corey Taylor a líraibb énjét másik zenekarában, a Stone Sourban mutatja meg. Ezúttal a Rolling Stones klasszikusát, a Wild Horsest énekelte fel Corey, a végeredmény egy gyönyörű, akusztikus feldolgozás.

stonesour.jpg

A múlt héten adta ki a Stone Sour a tíz éve megjelent Come What(Ever) May album újrakevert, jubileumi változatát, a lemezre ritkaságok, b-oldalas szerzemények, akusztikus dalok is felkerültek. Most a zenekar számos dalt a YouTube csatornáján is elérhetővé tett. Köztük van egy élő akusztikus feldolgozás, a Wild Horses, a Rolling Stones klasszikusát Corey angyali hangon interpretálja.

A Stone Sour 2013-ban adta ki eddigi utolsó lemezét, de a csapat új anyagon dolgozik, amely várhatóan jövőre jut el a rajongókhoz. Most megmutatjuk a Wild Horsest és a többi, youtubeos Stone Sour ritkaságot is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4912069327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása