Fülesbagoly

Egy videón 2016 leghíresebb halott muzsikusai

2016. december 18. - matesas

Fekete év volt 2016, az idei esztendőben rengeteg zseniális zenészt vesztettünk el. David Bowie, Prince vagy épp Nick Menza halála sokkolta a rockszakmát és a rajongók millióit egyaránt.

bowie.jpg

A Loudwire egyetlen videóban gyűjtötte össze azokat a zenészeket, akik idén hagyták itt a földi siralomvölgyet. A szerkesztőség így kívánt adózni a muzsikusok emlékének. David Bowie január 10-én hunyt el, mindössze két nappal 69. születésnapja után. Bowie még megélte utolsó nagylemeze, a Blackstar megjelenését. Április 21-én Prince halála sokkolta a rajongókat. Prince halálát egy fentanyl nevű szer túladagolása okozta. Nick Menza, a Megadeth egykori dobosa 51 éves korában hunyt el szívinfarktusban, épp egy koncertje előtt.

Íme, a legendás zenészekre emlékező videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4312056457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása