Fülesbagoly

Iggy Pop is esélyes a Golden Globe díjra

2016. december 12. - matesas

Jövő januárban vetítik a filmszínházakban a Gold című filmet, a Matthew McConaughey főszereplésével készült alkotás egyik betétdalát Iggy Pop énekli. Hétfőn reggel hozták nyilvánosságra a Golden Globe jelöltjeit, Iggyt is megtaláljuk közöttük.

iggy_2.jpg

A Golden Globe-díj amerikai filmes és televíziós díj, amelyet évente egyszer az Oscar-díjhoz hasonló gála keretében osztanak ki. A filmes Oscar és a televíziós Emmy-díjak után a második legrangosabb filmes elismerésnek számít. Nos, Iggy Pop most erre a rangos szobrocskára pályázik, a Gold című filmhez írt dala a jelöltek között szerepel, a „Best Original Song” kategóriában. A számban közreműködik Danger Mouse is, a párosnak többek között Justin Timberlake-t kell maga mögé utasítani.

Iggy Pop és Danger Mouse között nem ez az első együttműködés, korábban a Pain című nótát rögzítették közösen. A Gold egyébként egy dögös filmnek ígérkezik. Megtrötént eseményeken alapszik, egy különös páros az indonéziai őserdőbe utazik annak reményében, hogy az ott fellelt arany segítségével mesés gazdagságra tehet szert. Rá is bukkannak a kincsre, a dolgok neheze azonban csak ezután következik...

Gold - előzetes:

Iggy Pop - Danger Mouse: Pain

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5212043483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása