Fülesbagoly

Küszöbön a bejelentés: Guns ’N Roses turné Európában!

2016. december 01. - matesas

Bár a Guns ’N Roses 2017-es hivatalos turnéállomásai között még nem szerepelnek európai helyszínek, a GNR Hungary szemfüles csapata árulkodó fotóra bukkant. Úgy tűnik, Madrid már a kalapban van, szemernyi kétségünk sincs: Axl-ék jövőre végigszántják az öreg kontinenst.

gnr_2.jpg

Semmi kétség, az idei év legnagyobb rockzenei szenzációját a GNR újraalakulása jelentette, miután Axl és Slash elásták a csatabárdot, kezdetét vette a mai napig dübörgő „Not In This Lifetime Tour”, a Rózsák most hagyták maguk mögött Latin-Amerikát. És nincs megállás, a banda 2017-re már hivatalosan is lekötött több koncertet, Japánban, Új-Zélandon, Ausztráliában, Szingapúrban, Thaiföldön és az Egyesült Arab Emirátusokban is fellépnek, a legnagyobb kérdés persze az: mikor veszik az irányt Európa felé?

gnr-madrid.jpg

A Guns ’N Roses Hungary csapatáé az értékes találat: Madridban már kész tényként, utcai plakátokon tálalják Axl-ék érkezését. Bár tavaly néhány hétig tartotta magát a pletyka egy esetleges budapesti koncertről is, a Fülesbagoly akkor eloszlatta e hiú ábrándot, a legnagyobb buliszervező cégeket kerestük meg, akik határozottan cáfolták a 2016-os GNR-koncert lehetőségét. Azonban 2017-ben bármi megtörténhet... A Hajógyári-sziget például ideális helyszín lehetne, akár önálló show, akár a Sziget-fesztivál keretein belül. A giga-zenekarok számára Bécs is állandó állomás, szóval az a lényeg: ha a Fegyverek és Rózsák valóban Európa bevételére készülnek, szinte bizonyosan akad majd egy, a magyar rajongók számára is elérhető helyszín. Mi már imára kulcsoltuk kezeinket...

Nem sírnánk, ha ezt Budapesten is láthatnánk:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8112014442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása