Fülesbagoly

Fülmonitorral tér vissza Brian Johnson az AC/DC-be?

2016. október 07. - matesas

Sokkolta az AC/DC rajongóit, amikor a banda bejelentette, hogy Brian Johnson egészségügyi okokból kiválik a zenekarból. Most azonban az énekes számára egy különleges fülmonitor segítségével felcsillant a remény a visszatérésre.

acdc_2.jpg

A hírek korábban arról szóltak, hogy Brian Johnson akár teljesen elveszítheti a hallását, ha nem hagy fel a koncertezéssel. Az AC/DC gépezet azonban már javában dübörgött, szóval gyorsan megoldást kellett találni, Johnson távozott, a helyét Axl Rose vette át, és bizony olyan produkcióval rukkolt elő, hogy azzal a fanyalgók elismerését is elnyerte.

Ám Johnson és hívei most ismét reménykedhetnek. A hallásjavító technológiákkal foglalkozó Asius Technologies vezető kutatója, Stephen Ambrose úgy nyilatkozott: meglátása szerint Johnson 6-12 hónapon belül ismét színpadra állhat. Egy új, fülbe helyezhető monitor segítségével csökkenteni tudják a koncertek közben keletkező hatalmas hangerőt, a szerkezet még fejlesztés alatt áll, de fél éven belül el akarják végezni az emberi teszteket. Ambrose hozzátette: monitoruk nem csak Johnsonon, hanem sok tízezer halláskárosult emberen segíthet.

Az AC/DC egyelőre nem reagált a hírre, nem tudni, hogyan, kivel képzelik el a jövőt.

 AC/DC - Dirty Deeds Done Dirt Cheap (2011, Brian Johnsonnal):

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6311777843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercyful Fate 2016.10.09. 11:25:11

kemény, hogy ez máshol nyár elején volt hír. :D
süti beállítások módosítása