Fülesbagoly

Johnny Depp-től venne leckét az Aerosmith gitárosa

2016. május 26. - matesas

Mérget mernénk rá venni, hogy az Aerosmith szólósa, Joe Perry leheletnyivel jobb gitáros, mint Johnny Depp színművész. Mégis: előbbi venne gitárleckéket utóbbitól, Perryt a Csokoládé című film egyik jelenete varázsolta el.

hollywoodvampires.jpg

Sztárok közötti jófejeskedés? A bagoly valami ilyesmit szimatol. Alice Cooper szerint Joe Perry szívesen venne gitárleckéket Johnny Depp-től. Létezik ugyebár egy Hollywood Vampires nevű szupercsapat, a bandát Alice Cooper alapította, az énekes mellett Joe Perry, az Aerosmith szólógitárosa és Johnny Depp színész számít állandó tagnak. Tavaly összedobtak egy lemezt, idén pedig Matt Sorum dobossal és Robert DeLeo basszusgitárossal kiegészülve számos fesztiválon lépnek fel.

Alice Cooper az Eon Music-nak adott interjújában osztotta meg a kedves történetet Perry-ről és Depp-ről.

– Johnny Depp egy gyilkos gitáros. Ott van az a mozifilm, a Csokoládé, és van benne egy jelenet, amely nagyon is ráillik. Egy őrült gitárszámot ad elő, egy Django Reinhardt darabot és azt tényleg az ő játéka, nem valaki másé. Joe Perry meghallotta és felhívta Johnny-t: vehetek tőled gitárleckét? Szóval Johnny tényleg ennyire jó - sztorizott Alice Cooper.

A banda tagjai valószínűleg eléggé jól érezhetik magukat egymás társaságában. Legalábbis, ha abból a tényből indulunk ki, hogy Alice Cooper a ’70-es években működő, alkoholivó hírességek klubjáról nevezte el zenekarát. A Hollywood Vampires-be úgy lehetett bekerülni, ha az illető megnyerte az ivóversenyt. Ebbe a klubba tartozott egy időben többek közt Ringo Starr, John Lennon, Keith Moon, Keith Emerson is. Vajon Cooper-ék koncert után mivel ütik el az időt?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr78749234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása