Fülesbagoly

Borsos áron mulathatsz a pesti RHCP-koncerten

2016. május 05. - matesas

A Ticketpro már közzétette, hogy milyen áron lehet jegyeket venni a budapesti Red Hot Chili Peppers koncertre. A legolcsóbb ülőhelyet 14900, a kiemelt állóhelyet 33900 forintért vesztegetik, ám kétségünk sincs felőle, hogy pillanatok alatt el fog kelni az összes belépő.

rhcp2.png

A Sziget kívánságlistáján minden évben az RHCP végez az első helyen, végül Óbuda helyett szeptember 1-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az elmúlt negyedszázad egyik legjelentősebb rockzenekara. Anthony Kiedis-ék tizenegyedik lemeze, a The Getaway június 17-én jelenik meg, az első kislemez, a Dark Necessities ma reggeltől érhető el.

Érdekesség, hogy a szeptemberi budapesti koncertre szóló jegyek ára tartalmazza a The Getaway egy példányát: a vásárlók választhatnak a digitális és a hagyományos, fizikai CD között. Öt árkategóriában lehet jegyet váltani. A kiemelt állóhelyek 33900 forintért, a legjobb ülőhelyek 27900-ért, a hátsó sorokba szóló állóhelyek 20900-ért kaphatók, a külső karéjokba szóló ülőhelyekért pedig 19900 vagy 14900 forintot kell leperkálni. Borítékolható, hogy néhány nap alatt elfogy az összes tiket. A koncert kezdési időpontját 20 órára írták ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr28688500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása