2016. ápr 06.

Beleket szaggat Péterfy Bori

írta: matesas
Beleket szaggat Péterfy Bori

Péterfy Bori ismét valami szokatlannal rukkolt elő, zavarba ejtő, néhol horrorisztikus klipet forgatott az április 15-én megjelenő új lemezen szereplő Szép halott című számához. A videó ugyan 18 karikás, Bori viszont továbbra is nagyon csinos.

12715497_10153913621689712_7023423611416700812_n.jpg

Négy év után új lemezzel jelentkezik Péterfy Bori & Love Band. A Szédülés című anyag az ígéret szerint minden eddiginél "hangosabb, bátrabb és változatosabb" lesz, és a korongot felvezető videó alapján hihetünk ennek a beharangozónak. 

A Szép halott című szám szokás szerint erős szöveggel rendelkezik, a videó pedig olyan, mintha egy hatperces krimit néznénk. Három percig a felvezetés képsorai jelennek meg, a zene csak ezután kapcsolódik be. Bori egy nőt alakít, akit elkábít a párja, majd egy autó csomagtartójába tuszkolva egy erdőbe viszi, hogy ott elássa. „Én vagyok a nő, aki most megszívat, körömmel kell kiásnod a sírodat”, így szól a refrén és a klip végére megértjük azt is, hogy miért. A fickó felnyitja a csomagtartót, Bori pedig kétszer mellbe lövi, majd biztos, ami biztos egy ásóval kibelezi. Mit is mondhatnánk? Reggeli előtt senki se nézze meg a videót... A lemezt viszont nagy érdeklődéssel várjuk.

Szólj hozzá

Hírek Péterfy Bori & Love Band