2016. már 25.

Péniszszörnyet kaszabol a Szuperhős

írta: Bagolyhír
Péniszszörnyet kaszabol a Szuperhős

A Faith No More egyik hűséges és kreatív rajongója South Park stílusú klipet készített a tavaly megjelent Sol Invictus egyik számához, a Superherohoz. A videó remekül sikerült, olyannyira, hogy a zenekar ki is tette saját Facebook-oldalára.

faithnomore.jpg

Aligha érhet-e egy rajongót annál nagyobb megtiszteltetés, mint amikor az imádott zenekar inspirálta videó egy köszönő üzenet kíséretében megjelenik a banda közösségi oldalán. Ezt történt most Rafael Barrosszal, aki a FNM Superhero című nótájához készített egy beteg rajzfilmet. A fiatalember tökéletesen ráérzett a Faith No More-t mindig is jellemző fanyar humorra, nem véletlen, hogy a zenekar néhány elismerő sort is mellékelt a hivatalos Facebook-oldalán megjelentetett kliphez. Mike Pattonék eképpen mondtak köszönetet: „Batman? Superman? Dehogy! Itt az igazi Szuperhős! A Faith No More-nak vannak a legjobb rajongói… A barátunk, Rafael Barros készítette ezt a hihetetlen videót. Kösz, Rafa!”

Nos, az alkotást tényleg érdemes megtekinteni. A történet röviden annyi, hogy a városra rászabadul egy szaros vécécsészéből előbújó Péniszszörny. Ám ekkor életre kel a Sol Invictus album borítóján pengét szorongató kisfiú, és az összecsapás elkerülhetetlen. A Szuperhős végül győzelmet arat a gonosz fasz fölött. A bagoly ezt tálalja most nektek húsvétra, fogadjátok szeretettel.

Szólj hozzá

Hírek Faith No More