2016. már 22.

Axl Rose kigyúrja magát a turnéra

írta: matesas
Axl Rose kigyúrja magát a turnéra

Az atlantai reptéren egy Guns ’N Roses rajongó összefutott Axl Rose énekessel és váltott is néhány szót az ezúttal jókedvében talált frontemberrel. A közös szelfin látható, hogy Axl jó formában van, valószínűleg a konditeremben is készül a jövő hónapban induló turnéra.

 axl.png

Mark Guglielmo szerencsés fickó. A GNR nagy rajongója teljesen véletlenül az atlantai reptéren Axl Rose-zal találta magát szembe, s ha már így alakult, le is szólította idolját. A kiszámíthatatlan hangulatingadozásairól híres Axl ezúttal kedvesebbik arcát mutatta, egy közös képre összeállt Guglielmoval és váltott is vele néhány szót.

– Sok szerencsét kívántam neki ahhoz a néhány koncerthez, amit már bejelentettek. Erre ő azt mondta, „kösz, haver, de mi egy egy nagy turnéra készülünk”. Nem akarok spekulálni, de alighanem nagyon sokat dolgozik, edz, a karjai nagyon izmosak - számolt be a találkozásról Guglielmo.

Nos, a kép alapján Axl valóban jó formában van és mondandójából arra következtethetünk, hogy a GNR terveiben valóban több szerepelhet néhány koncertnél. A felállás is most már ismert. A régi tagok közül Axl, Slash és Duff McKagan vesz részt a showban, Dizzy Reed billentyűs, Richard Fortus ritmusgitáros és Frank Ferrer dobos egészíti ki a zenekart. 

Szólj hozzá

Hírek Axl Rose Guns n Roses