2016. már 15.

Specialista keveri a Metallica új albumát

írta: matesas
Specialista keveri a Metallica új albumát

Egyre kézzelfoghatóbb közelségbe kerülünk az új Metallica lemez megjelenéséhez, a zenekar tagjai mind több nyilatkozatban tesznek utalást a készülő anyagra. Kirk Hammet már azt is elárulta, ki az album producere, e személy pedig bizakodásra ad okot.

metallica-2.jpg

Nemrég Lars Ulrich dobos, most pedig Kirk Hammet szólógitáros adott ízelítőt a Metallica új stúdiólemezéből. Utolsó albumuk, a Death Magnetic nyolc esztendeje jelent meg, nem csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve várják az új anyagot. A hírek szerint idén már biztosan hallgathatjuk Hetfieldék „újszülöttjét”, pontos dátumról még nem lehet tudni.

Kirk Hammet most elárulta, hogy a lemez producere egy igazi specialista, Greg Fieldman lesz. Ő már többször együtt dolgozott a fiúkkal, a Death Magnetic munkálataiban is részt vett.

– Jól ismerjük őt, elég sokszor dolgoztunk együtt - mondta Hammet az Alternative Pressnek. – Még nem tudom, milyen lesz a végeredmény. Az mindenesetre furcsa volna, ha a munkálatok ilyen kései szakaszában másra bíznánk a projektet.

Fieldman neve producerként és hangmérnökként is igazán jól cseng a szakmában. Felsorolni is nehéz, mely nagyágyúkkal dolgozott együtt, mindenesetre a Slayer, System Of A Down, Slipknot, Marilyn Manson, Red Hot Chili Peppers névsor eléggé meggyőzőnek tűnik.

Szólj hozzá

Metallica Hírek Lars Ulrich Kirk Hammet