Fülesbagoly

Eagles Of Death Metal: összeesküvés a Bataclanban?

2016. március 11. - matesas

Jesse Hughes, az Eagles Of Death Metal frontembere szerdán a Fox Businessnek adott interjút, és több utalást tett arra, hogy szerinte a párizsi terrortámadások idején a Bataclan biztonsági őrei tudhattak a készülő mészárlásról.

 eagles.jpg

Bár korábban többször felelevenítette a szörnyű novemberi éjszaka eseményeit, most először beszélt egy baljós érzéséről Jesse Hughes. Ismeretes: a Bataclanban 89 ember vesztette életét, amikor terroristák tüzet nyitottak a koncertező Eagles Of Death Metal közönségére. A zenekar tagjai túlélték a támadást, s azóta már ismét felléptek Párizsban.

Jesse Hughes szerint nem lehet véletlen, hogy a támadás idején 6-7 biztonsági emberrel kevesebben teljesítettek szolgálatot a Bataclanban, mint egy átlagos napon. Hughes azt mondta, hogy már a helyszínre érkezéskor feltűnt neki az egyik biztonsági ember furcsa viselkedése, a férfi nem is nézett rá, amikor beengedte az öltözőbe. Hughes szerint jóval kevesebben haltak volna meg, ha az őröknél lett volna fegyver.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr858464716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéLóg 2016.03.11. 19:23:27

Hát mit mondjak ez itten marha jól ki van fejtve. A világért sem marad nyitott kérdés, elvarratlan szál.
Nem többet ért volna ha kérdőjel helyére felkiáltójelet teszel aztán NEM írsz semmit? Akkor nem gondolnám hogy b+ a létrádat, nyuszika a kattintásvadász blogger címeddel!

H?P? 2016.03.11. 19:53:12

En mar akkor is mondtam, hogy az egesz csak az egyutttes reklamja. Mert ugye, ki az aki a legtobbet profitalta az egeszbol ? Hat persze, hogy az addig senki altal nem ismert igulsz of detmetal egyuttes.
süti beállítások módosítása