2016. már 07.

200 ezer méhvel él a RHCP basszerosa

írta: matesas
200 ezer méhvel él a RHCP basszerosa

Ilyen felszerelésben még aligha láttuk Fleat, a Red Hot Chili Peppers ruganyos lábú basszusgitárosát. Flea új hobbija a méhészet, a zenész szuperorganizmusként tekint a szorgos kis rovarokra.

flea-facebook.jpg

Az utánozhatatlan, pattogós basszusszólamokról ismert Flea ezúttal egy egészen új oldaláról mutatkozott be. Az Instagramra feltöltött képen teljes harci díszben feszít méhei között, az ember első ránézésre fel sem ismerné Fleat.  Úgy tűnik, hogy az extravagáns bőgősnek az RHCP és a hátrányos helyzetű gyerekeket támogató alapítványa mellett is jut szabadideje a számára megnyugtató kikapcsolódásra, hiszen Los Angeles-i házának hátsókertjében már ipari méretekben folytatja a méhészkedést, több, mint 200 ezer méhet tart kaptárjaiban. Flea megszállott tisztelettel beszél a méheiről, a fotója mellé a következő bejegyzést biggyesztette: „ A kaptár mélyén szuperorganizmus lakozik. Szeretem a méheimet. Flea méheit.”

Az RHCP rajongóinak valószínűleg izgalmasabb hír, hogy a banda június 12-én igen közel, az ausztriai Nova Rock fesztiválon lép fel. Aznap még többek között a Deftones, a Twisted Sister, és a Heaven Shall Burnis a húrok közé csap, a napijegy 29.500 forintért megkapható, s ez a névsort tekintve tulajdonképpen egészen méltányos árnak tűnik.

Szólj hozzá

Red Hot Chili Peppers Hírek Flea