2016. már 03.

Szuper páros: az Alice In Chains nyit a GNR-nek

írta: matesas
Szuper páros: az Alice In Chains nyit a GNR-nek

Lehet-e fokozni a fokozhatatlant? Nos, a Guns ’N Roses maximálisan felejthetetlenre tervezi a visszatérést, és ehhez egy másik ikonikus szupercsapat, az Alice In Chains siet a segítségére. A Las Vegas-i koncerteken ők lesznek Axl-ék előzenekara.

alice_in_chains_2013.jpg


Egyre izgalmasabb hírek jelennek meg a Guns ’N Roses újjáalakulásával kapcsolatban. Hivatalosan is bejelentették, hogy a csapat két Las Vegas-i koncertjén egy másik legenda, az Alice In Chains lesz a nyitózenekar. Gondoljunk csak bele, micsoda élmény két ilyen szupercsapatot egymás után látni, s ez még akkor is igaz, ha az idő senkinek sem kegyelmez.

A GNR klasszikus felállásából Axl Rose, Duff McKagan és Slash részvétele biztos, Izzy Stradlin nemrég a Twitteren cáfolta, hogy közeledne a bandához. Az Alice In Chains pedig hiába vesztette el utánozhatatlan énekesét, Layne Staley-t, William DuVall személyében sikerült egy szerethető utódra találniuk, és a 2009-es Black Gives Way To Blue, majd a négy évvel később elkészített The Devil Put Dinosaurs Here albumok méltó, ha nem is annyira csillogó folytatásai a pazar életműnek. Az Alice In Chains nem csak arra lesz megfelelő, hogy bemelegítse a tömeget a Rózsák előtt, produkciójuk önmagában is emlékezetes élményt szokott nyújtani.

Szólj hozzá

Slash Axl Rose Guns n Roses Alice In Chains