2016. már 01.

Meztelen modellnek állt Iggy Pop

írta: matesas
Meztelen modellnek állt Iggy Pop

Iggy Poptól már sok furcsaságot láttunk, az extravagáns zenész most azonban szó szerint a meztelen valóságot mutatja meg magáról. Művészpalánták előtt pózolt - méghozzá teljesen csupaszon.

iggy-pop.jpg

Meztelen modellnek állt Iggy Pop. Azt nem tudni, előtte hány bogyót dobált be magába, mindenesetre teljesen fesztelenül pózolt a New York Academy of Art Class festő palántái előtt. A punk-rock ikon egy hamarosan megnyíló kiállítás aktmodelljeként áldozott a művészet oltárán. A 68 éves rocker 21 diák előtt dobta magát hanyatt egy asztalon, hogy ők megfessék teste élethű mását.

Az esemény szervezője, Jeremy Deller azt mondta: „A művészet gyakran az  emberi testet vizsgálja. Számomra teljesen érthető, hogy Iggy Pop is tárgya legyen a művészetnek, a testén keresztül a rockzene, és az amerikai kultúra megértéséhez vezet az út. Ez a test sok dolognak a tanúja, érdemes dokumentálni.”

Iggy Pophoz kapcsolódó hír még, hogy a március 18-án jelenik meg Josh Homme-mal (Queens Of The Stone Age, Eagles Of Death Metal) készített közös lemeze, amelyről már három dal is ismert.

Szólj hozzá

Hírek Iggy Pop