2016. feb 29.

Rózsaszín játékgitáron reszel Zakk Wylde

írta: matesas
Rózsaszín játékgitáron reszel Zakk Wylde

Noha a hír semmiféle relevanciával nem bír, a látvány önmagában is sokkoló. Zakk Wylde, a sokat próbált rockisten ezúttal nem a védjegyévé vált Gibsont, hanem egy rózsaszín Hello Kitty gitárt szorongat markában. S láss csodát: a hangszer engedelmeskedik neki.

zakk.jpg

A Loudwire magazinnak sikerült rávennie napjaink egyik legismertebb gitárosát, Zakk Wyldeot arra, hogy ezúttal mellőzze a tremolókart, és egy gyermekhangszeren mutassa be tudását. Az öreg rocker pedig nem volt rest, el is játszotta rajta a Black Sabbath 'N.I.B.' című számát. A végeredményt meg lehet tekinteni, isten bizony, nem is lett rossz. Aki pedig nem csak a bohóckodó gitárfenoménre kíváncsi, annak sem kell már sokat várnia. Zakk Wylde 20 év után először ad ki szólólemezt, az album április 8-án jelenik meg és az 1996-os Book Of Shadows folytatása lesz.

Egyébként nem Zakk Wylde az első nagyágyú, aki rácuppant a Hello Kittyre. A Dream Theaterből ismert Mike Portnoy dobos egy aprócska dobszerkóból hozta ki a maximumot, ezt a videót is mellékeljük. Hiába no, minden felnőttben lakozik egy gyerek, még a legzordabb metálarcokban is.

Szólj hozzá

Zakk Wylde Hírek Mike Portnoy