2016. feb 08.

Megszületett a Deftones DNS-e

írta: matesas
Megszületett a Deftones DNS-e

Most már hivatalos, hogy április 8-án jelenik meg a Deftones új nagylemeze, a Gore. A napokban a zenekar egy rádióadónak mutatott meg egy új dalt, ez volt a Prayers/Triangles című szám világpremiere. Nincs okunk a csalódásra.

chinomoreno.jpg

Chino Moreno beszélt a közelgő albumról a Zane Lowe Beats 1 rádióműsorban, itt hangzott el a Prayers/Triangles című nóta is, egy igazi Deftones hangulatú szerzemény. A gitár ügyesen mozog az elegáns és a brutális skálán, a zenei szaklapok a szöveget egy pszichedelikus versként jellemzik, amely utat enged egy elégikus, de szörnyű kórusnak. Chino Moreno hangja éterien száll, majd a következő pillanatban rongyosra és szakadtra vált.

– Ez az egyik olyan dal, ami nagyon Deftones-szerű - indokolta Moreno, hogy miért ezzel a dallal vezetik be a Gore-t. – Ez egy dinamikus szám, olyan, mint az apály és dagály, azt hiszem, ez a kettősség mindig is jellemző volt ránk,  ez a mi DNS-ünk. A lemezen található dalok egy igazi kollektív munka eredményei. Beültünk egy szobába és amikor valamelyikünknek támadt egy ötlete, a többiek azonnal ugrottak rá - tette hozzá a frontember.

Nos, a bagoly is ráfülelt erre a nótára és csak annyit mondhatunk: szeretettel várjuk a Gore-t, a Prayers/Triangles elnyerte tetszésünket.

Szólj hozzá

Hírek Deftones Chino Moreno