2016. feb 04.

Új ösvényre lép a System Of A Down

írta: matesas
Új ösvényre lép a System Of A Down

A baglyok nagyon szeretik a System Of A Down-t, ezért most már nagyon böki a csőrünket, hogy Tankianék évek óta csak hitegetnek minket egy új lemezzel. Mindazonáltal bizalmunk töretlen, és a zenekari nyilatkozatok csak fokozzák kíváncsiságunkat.

system.jpg

Dolgoznak az új albumon, nyitottak egymásra, és koncertek is várhatók 2016-ban - minderről nemrég a Kerrang-nak nyilatkozott Serj Tankian énekes, mi pedig - a rajongók millióival egyetemben - tűkön ülve várjuk, hogy a szavakat végre tettek kövessék. Tíz év telt el az utolsó SOAD anyag, a Hypnotize megjelenése óta, és az örmény származású, teljesen egyedi ízekkel operáló, a metalt örmény zenei motívumokkal vegyítő banda távolmaradása tátongó űrt hagy maga után, amelyet ideje volna betölteni.

– Mindannyiunk tarsolyában van valami, én is írtam néhány dalt, amelyek alkalmasak lehetnek, igaz, korántsem biztos, hogy fel is kerülnek az anyagra - magyarázta Tankian, aki szerint az új lemez jelentősen eltér majd korábbi munkáiktól. – Valamennyien úgy gondoljuk, hogy kell egy ugrás ahhoz képest, amit eddig csináltunk - tette hozzá sejtelmesen, és e szavak hallatán a rajongó egyre türelmetlenebb, hiszen a SOAD-féle szellemesség, kreativitás új ösvényekre terelése egy igazán izgalmas albummal kecsegtet. Fiúk, húzzatok bele!

Szólj hozzá

Hírek Serj Tankian System Of A Down