2016. jan 18.

A Takáts Eszter Beat Bandnek vége, de az énekesnő folytatja

írta: NagySzabolcs
A Takáts Eszter Beat Bandnek vége, de az énekesnő folytatja

Minekután Kirschner Péter gitáros (Európa Kiadó, Müller Péter Sziámi And Friends) kiszállt a Takáts Eszter Beat Bandből, Eszter úgy döntött, saját nevén folytatja tovább a csapatban zenélést, és a Beat Band elnevezést átadja a múltnak. Eszter közben egy gyereklemezzel érkezik áprilisban.

eszter_zenekar.jpg

„Készítettünk három remek lemezt, és pályám nagyon fontos állomásaként fogok emlékezni a Beat Band-re, de eljött a nap, hogy búcsút mondjak. Többi feladataim, az Andfriends, az Európa Kiadó és Bródy János annyira lefoglalnak, hogy nem tudok teljes koncentrációt és figyelmet áldozni a TEBB-re, és emiatt az a helyes ha elköszönök és távolabbról támogatom a csapat munkáját. Viszlát TEBB, és sok sok sikert a jövőben!!!!” – olvasható Kirschner Péter facebook oldalán a búcsúzás oka.

Eszter szerint a Beat Band kifejezés Péterhez kapcsolódik, ezért mostantól nem használja.

- Simán csak Takáts Eszterként megyünk tovább, és egy-egy koncertnek lehet adni izgis neveket, címeket, például Takáts Eszter Dream Land vagy Takáts Eszter Nálamgyár – fogalmazott Eszter.

Új gitáros nem lesz a csapatban, a felállás egyelőre stabilan trió formában (Eszter mellett Szeifert Bálint basszusgitár, vokál, Prommer Patrik dob, vokál) működik tovább, ugyanakkor nyitottak zenészi kooperációkra, és egy új „családtag” befogadására A héten például Szabó J. Gergely tangóharmonikással próbálnak, és várhatóan lesz még egy szintis/samleres is.

További hír Eszterről, hogy áprilisban Nulladik szerelem címmel gyereklemezt és mesekönyvet jelentet meg párjával, Juhász Kristóf íróval.

Szólj hozzá

Hírek Takáts Eszter