A Dead Cross videóját aligha játsza az MTV

2017. június 23. 11:52 - matesas

Van egy meglehetősen tutinak tűnő tippünk: a Dead Cross első videóklipjét nem fogja rongyosra játszani az MTV. Az új szupercsapat Seizure and Desist című száma brutális animációt kapott, az alaphangot egy rohadó Trump-fej adja meg.

deadcr.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: Hírek Dead Cross

Londoni piknik a Guns N’ Roses-szal 

2017. június 21. 21:00 - Bagolyhír

A Guns N’ Roses már aligha a világ legveszélyesebb zenekara, de még mindig eszméletlenül jól nyomják a rock and rollt. Révész Renáta londoni koncertbeszámolója udvarias bobbyk, halálfejes pólót viselő nagypapák forgatagába repít minket, hogy aztán felharsanjon az ikonikus mondat: „You know where you are? You're in the jungle, baby!”    

guns_6.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Világhírű hegedűművész is zenél a Samsara Boulevard lemezén

2017. június 17. 10:21 - Bagolyhír

A Mirabai Ceiba világszerte ünnepelt hegedűművésze, Bogdan Djukic vendégszerepel Magyarország egyik legszínesebb és legkülönlegesebb mantra zenekara, a Samsara Boulevard debütáló stúdiólemezén. A legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig utaztató lemezanyag Healing Forest címmel jelenik meg június 23-án, és aznap be is mutatják az Everness Fesztivál nagyszínpadán.

22.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Popzene nem hülyéknek

2017. június 16. 09:49 - Bagolyhír

Még csak bő fél éve létezik, de már hét könnyűzenei tehetségkutató döntőjébe bejutott a Köpönyegforgatók. Az együttes tagjai több helyről is elhozták a legjobb zenész díjakat, két tehetségkutatót pedig meg is nyertek. A trió ontja magából a dalokat, most a Bőségszaru című számmal, és a hozzá forgatott, 360 fokos kamerával készült klippel jöttek ki.koponyegforgatok_foto_rosta_mark.jpg

Fotó: Rosta Márk

Tovább
1 komment