Fülesbagoly

Lana Del Rey tízperces új dalt és klipet mutatott be

2018. szeptember 22. - tothjutka

Második új, majdnem tízperces dalával és annak videóklipjével jelentkezett Lana Del Rey a készülő lemezéről. A kritikusok szerint az énekesnő – aki az idei Sziget Fesztivál egyik húzóneve volt – Venice Bitch című dalának hangulata visszahozza a Drive és a Video Games című világslágerei hangulatát.

lana-del-rey.jpg

Lana Del Rey a hatodik stúdióalbumán dolgozik, és ahogyan korábban ígérte, szeptemberben két új dalt és az azokhoz készült klipeket is bemutatott. A hónap első felében jött ki a Mariners Apartment Complex című dala, amelyhez az énekesnő húga, az elsősorban fotósként ismert Chuck Grant rendezett fekete-fehér videóklipet, melyben Lana Del Rey két háttértáncosa, Alexandria Kaye és Ashley Rodriguez, illetve néhány pillangó is szerepel. A dal producere Jack Antonoff, a Bleachers frontembere volt, aki korábban olyan sztárokkal működött együtt, mint Taylor Swift vagy Lorde.

A 2019-re várható, állítólag Norman Fucking Rockwell címet viselő - új lemezről a napokban bemutatott második dal a Venice Bitch, és a társszerzője a már említett Jack Antonoff. A kritikusok szerint az új dal visszaidézi Lana Del Rey világslágerei, a Drive vagy a Video Games hangulatát. A dalhoz készült videó majdnem tízperces, és olyan, mintha az ember nem is klipet, hanem kisfilmet nézne. Egy kritikus szerint a felvételek közben az embernek olyan érzése támad, hogy ő is abban a világban szeretne élni, ahol a klip játszódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1514255689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.23. 20:30:01

a video games jobb volt
süti beállítások módosítása