Fülesbagoly

Ez van, ha a vőlegény nem lelkesedik az esküvőért

2018. június 19. - Bagolyhír

Egy nem mindennapi esküvő történései zajlanak Hangácsi Márton új klipjében, ami a Be Patien című dalához készült. A videóban felbukkan Boros Lajos is, aki örömapaként vezeti oltár elé a lányát. Aztán történnek a bonyodalmak.

press_01.jpg

- A dal témája a türelem, ami mindig egy izgalmas téma volt az életemben - fogalmazott Hangácsi Márton a blogunknak küldött sajtóanyagban. - A mai napig is, sok olyan szituációval találkozom, amikre a türelem kínál megoldást, és talán ezeket az élethelyzeteket tudom a legnehezebben kezelni és elfogadni. Ugyanezt látom a barátaimon, hozzátartozóimon is. Ezért volt érdekes az ilyen tapasztalataimat egy dalba összeszedni. Klasszikus dolgokról van szó. Anyagi biztonság, egzisztencia, szerelem. Sokszor az idő jobb megoldást kínált, mint a pillanat hevében született ötletek.

A klip Simó Marcell ötlete alapján készült, aki a dalban elhangzó témák közül a szerelmi szálat emelte ki. A történetben látunk egy oltárhoz készülődő vőlegényt, aki nem tűnik túl lelkesnek. Aztán a barátai akcióba lépnek, alább láthatod, miként.

Hangácsi Márton legközelebb június 28-án muzsikál, a Volt Fesztiválon. A fővárosban július 16-én zenél a Budapest Parkban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4514058562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alien 2018.06.20. 14:15:13

aki örömapaként vezeti oltár elé a lányát remek, de az örömapa nem a lány apja ám.

Kelly és a szexi dög 2018.06.20. 23:08:11

Gyalázat, ezt a kommunista kultúrdiktátort miért kell szerepeltetni?

mpl 2018.06.21. 07:52:03

Pedig de...

örömapa (főnév)

A házasulandók valamelyikének az apja, vagy az apát helyettesítő férfi a menyegzőn.
süti beállítások módosítása