Fülesbagoly

7 tapasztalat a pesti Offspring koncertről

2018. június 13. - Bagolyhír

Az utóbbi időben elég sűrűn felbukkan az Offspring Magyarországon, legutóbb tavaly játszottak a Fezenen. De ha havonta lennének nálunk, akkor is kötelező lenne minden találkozó. Tegnap a Tüskecsarnokban lestük meg őket, 7 pontban összeírtuk a tapasztalatainak.

the_offspring_0013.jpg

1. 70 percet zenéltek, mindenféle üresjárat nélkül a legrajongóbarátabb best of programot tolták a Pretty Fly-tól kezdve a Come Out and Play-en, a Hit That-en és a The Kids Aren"t Alright-on át a Self Esteem-ig bezárólag.

2. Először öregesen oldallelátóról kezdtük nézni a bulit, ahol nem szólt túl fényesen a motyó, de aztán a küzdőtéren a keverő előtt álltunk meg (szabadon lehetett mozogni a Tüskecsarnokban minden jeggyel), és ott atommód megdörrent a banda. 

3. Az átlagéletkor minimum 35 év lehetett, 2 évestől a 60 évesig láttunk mindenkit.  

the_offspring_0033.jpgFotók: Bende Csaba - zenefestő (https://www.facebook.com/ zenefesto.hu/) 

4. A Tüskecsarnok alapvetően egy jó hely, nézőtér, kialakítás, vécék és egyéb tekintetében, de az arénás koncertekhez hasonlóan a büfé kiszolgálás itt is brutállassú volt. 

5. Szögezzük le azt is, hogy aki koncert közben közönségre félig telt söröspoharat dob, az seggfej. Volt belőlük jópár.

6. Belefutottam már az elmúlt évekbe pár nyugdíjas produkcióba (pl legutóbb Marilyn Manson koncertjébe a Parkban), de hiába az évek, az Offspring lendülete, energiája kitart a mai napig a színpadon. Dexter tud énekelni, és néhány mellényúlást eltekintve (Noodles pengetett időnként furákat) kiválóan muzsikált a banda.

7. Az Offpring a világ legjobb poppunk zenekara. Punktum.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5114045552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. pretender 2018.06.13. 19:17:37

Nagyon gáz, hogy a 10 ezres ülőjeggyel is le lehetett menni a színpadhoz, így aki megvette a 15 ezer ft-os állójegyet, az pont 50%-kal fizetett többet ugyanazért.
süti beállítások módosítása