Fülesbagoly

Hobbiból csinált világmárkát az Offspring professzora

2018. június 09. - RionaFbly

Dexter Holland napjaink talán az egyik legsokoldalúbb punkzenésze, na de tudtuk-e róla, hogy azonkívül, hogy tavaly megszerezte a professzori titulust molekurális biológiából, egy saját márkát is létrehozott Gringo Bandito nèven?

img_2464.JPG

A vállalkozást hobbiból kezdte el még évekkel ezelőtt, és eleinte csak közeli hozzátartozóknak adott a pokolian csípős chilliszószból, melyet saját maga készített, de mint mondja egyre csak nőtt az étel után érdeklődők köre. 

– Gondoltam, milyen menő lenne, ha volna egy saját chilli szószom. Karácsonyi ajándéknak szántam a barátaimnak – mesélte az Offspring frontembere a szósz eredettörténetét. 

Annyira népszerű lett az étel, hogy néhány év múlva az egész világon forgalmazni kezdték – hangsúlyoznám, hogy még mindig csak egy sokadrangú hobbiról van szó – amit mindenki az egekig magasztal, aki csak megkóstolta. Olyannyira, hogy 2014-ben a Playboy az év legjobb amerikai csípősszószának választotta. Annyi féle változatban kínálja termékeit, hogy szinte lehetetlen felsorolni őket, ráadásul nagyon sok extra kiegészítő is jár a különböző chilliszószok mellé. Pólók, bögrék, sörnyitó, de még saját fűszerezésű marhahús is található a választékban. 

A punk-rock zseni professzora június 12-én lép fel az Offspring élén a Tüskecsarnokban, melyre olyan gyorsan fogynak a jegyek, mint amilyen pokolian csípős a chillije. Így aki nem szeretne lemaradni róla, még most szerezze meg a belépőjét a koncertre. Ha valaki pedig kedvet kapott Dexter Gringo Bandito szószához, ne habozzon velünk is megosztani az élményt, miután megkóstolta!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8214033824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása