Fülesbagoly

21 év után találkozott lányával Liam Gallagher

2018. május 25. - matesas

Liam Gallagher, az Oasis énekese még sosem látta lányát, a modellként dolgozó Molly Moorisht. 21 év után végre megtört a családi átok, a nehéz természetű rocksztár és gyönyörű gyermeke a London Stadiumban találkoztak egymással.

liamgallagher.jpg

Gallagher és az angol zenésznő, Lisa Moorish még a 90-es években alkotott egy párt, kapcsolatuk azonban csak két évig tartott. Miután Lisa megszülte kislányukat, Gallagher nem tartotta a kapcsolatot a családdal, vett nekik egy házat, de apaként nem vett részt Molly nevelésében. Tavaly azonban már sejteni lehetett, hogy közelednek egymáshoz, a GQ-nak adott interjújában Gallagher tett egy-két megjegyzést, amely erre engedett következtetni. Most pedig végre megtörtént a nagy találkozó, a London Stadiumban ölelhették meg egymást. Molly megismerhette féltestvéreit, Lennont és Genet is, közös fotó is készült a találkozóról.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2014003016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása