Fülesbagoly

Sörcímkén jelent meg az új PASO-dal

2018. május 23. - Bagolyhír

PASO SKA IPA névvel egy prémium kézműves sört dobott piacra a Pannonia Allstars Ska Orchestra és a gyártó HopTop Brewery. A palackozott ital különlegessége, hogy a címkéjén található QR-kód segítségével letölthető a zenekar vadiúj, As One című dala. Az új szerzemény is elhangzik majd a PASO 15 éves szülinapi buliján május 27-én.

paso_ska_ipa_3.jpg

A Pannonia Allstars Ska Orchestra hétvégén ünnepli a 15. születésnapját. Az együttes és a HopTop Brewery a jubileum alkalmából egy különleges, gyümölcsös aromájú, hidegkomlós, dupla IPA 8 százalékos alkoholtartalmú sört készített. A palackozott ital mellé zene is jár, ugyanis Magyarországon egyedülálló módon az üveg címkéjén található QR-kóddal letölthető a PASO vadiúj, As One című dala. A sör kiváló minőségét garantálja a HopTop Brewery, a sörfőzde ugyanis több nemzetközi díjjal rendelkezik. A kontinens legnagyobb sörversenyén, a European Beer Star egyedüli magyar vállalatként hoztak haza érmet. A PASO SKA IPA május 23-tól kapható, a boltok listája itt megtalálható.

paso_ska_ipa_2.jpg

A Pannonia Allstars Ska Orchestra új dala is elhangzik majd a 15 éves jubileumi koncertjükön. A buli a Belfeszt keretein belül zajlik május 27-én, sok vendéggel. Színpadra lép velük Sena, Koszi Janka, Kiss Erzsi és Céanne. Itt debütál majd az új dobosuk is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2013991428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása