Fülesbagoly

Megduplázott jegybevételt adományoz a Kobuci Kert

2018. május 17. - Bagolyhír

Jótékonysági estnek ad otthont június 3-án a Kobuci Kert, hogy a Szent Margit Kórházat segítsék jegybevétellel. Fellép a Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duó, a Ripoff Raskolnikov Band és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band.

ripoff.jpg

A tizedik szezon megünneplésének egyik szimbolikus eseménye lesz a számunkra ez az este - olvasható a Facebook-eseményben a Kobuci Kert üzenete. - A kert zenei arculatának három meghatározó alakja ezúttal egy fontos közösségi cél érdekében lép színpadra.

A Szent Margit Kórház Óbuda és az agglomerációs települések közel 200 ezer lakójának egészségügyi ellátásáért felel. A Nefrológiai Osztály a kimagasló színvonalú szakellátás mellett még oktatási tevékenységet is végez. A Kobuci Kert a koncert megduplázott jegybevételét az osztály munkakörülményeinek javítására szeretné felajánlani. A jazz, a blues, a világzene három nagyszerű képviselőjénél autentikusabban senki sem tolmácsolhatná mindezt. Színpadra lép  a Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duó, a Ripoff Raskolnikov Band és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band. A belépő elővételben 1500, a helyszínen aznap 2000 forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr313966254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása