Fülesbagoly

Ilyen az, amikor magyarok izgalmas popzenét játszanak

2018. május 17. - NagySzabolcs

Nem sűrűn kapjuk fel a fejünket egy friss magyar zenére úgy, hogy abból nyakficam legyen, a Noémo új dalánál viszont ez bekövetkezett. A Fancy Car nagyon izgalmas muzsika, ami akár születhetett volna Bristolban vagy New Yorkban, de mégis egy felvidéki lány tollából származik.noemo.jpg

Takács Noémi és csapata, a Noémo eddig is bíztató jeleket mutatott, elég, ha a Bal - Jobb vagy a Levegőt! c. dalukra gondolok, a Fancy Carral azonban alaposan megfejelték az eddigi szerzeményeket. Az új nótában minden benne van, amitől egy popzene izgalmas tud lenni: kellően funky, húz, elszáll és közben megjegyezhető. Jelen van a zenei tudás minden hangszeresnél, a basszeros finom játéka meg rendesen odabasz. A Noémonak ez az első angol nyelvű dala, és erre mondható az, hogy megtalálták az útjukat, és remélhetőleg nem térnek le róla.

A Noémo legközelebb június 16-án az erdélyi Várkert Fesztiválon csíphető el, ezt követően június 22-én a Fishing On Orfűn zenélnek. És akkor halljuk a pazar dalt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2113966966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása