Fülesbagoly

Ütős EP-vel indul turnéra a Dead Cross

2018. május 02. - matesas

Négy dalból álló EP-vel jelentkezett a Dead Cross, a hardcore-punk szupercsapat egyelőre csak digitális formában tette elérhetővé a kislemezt, ám június 29-én vinylen is megjelenik a 14 percnyi, két remixet is tartalmazó aprítás.
dead_cross.jpg

Tavaly nyáron jelent meg a Dave Lombardo-Mike Patton-Michael Crane-Justin Perason alkotta Dead Cross debütáló lemeze, a félórás intenzív muzsika elnyerte a kritikusok tetszését, és úgy tűnik, hogy a zenekar nem egy tiszavirág életű formációként vész a semmibe, hanem új lemez kiadására készül, egyben ma nekivág többhónapos turnéjának, amely főképpen európai fesztiválokra koncentrálódik. Dave Lombardo dobos korábban már beszélt arról, hogy május környékére számíthatunk új zenére az együttestől, és most meg is jelent egy 4 dalt tartalmazó EP, két vadiúj szerzeménnyel és két remixszel. A Skin of a Redneck című számot Pattonék már játszották koncerteken, és az élő verzióból kiindulva sejteni lehetett, hogy egy kifejezetten erős dalt kapunk az albumon. A meghallgatása után azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb DC-szám, a slágeres gitártéma és Patton őrült vokálja felelget egymásra, miközben Lombardo hozza a formát és gyakorlatilag szétüti a dobokat. A My perfect Prisonert is ismerjük a DC koncertjeiről, ezeken kívül a Shillelagh és a Church of the Motherfuckers kapott remixet, utóbbit Justin Pearson másik bandájától, a Planet B-től. A Dead Cross izgalmas zenét játszik, az EP tökéletesen alkalmas arra, hogy felkeltse az érdeklődést a készülő új nagylemez iránt.

Az EP itt meghallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4213885296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása