Fülesbagoly

A rockvideók tíz legdögösebb istennője

2018. április 27. - matesas

A rocksztárokat mindig is gyönyörű nők vették körül, ám ezúttal nem a zenészek magánéletében vájkálunk, hanem olyan klipeket gyűjtöttünk csokorba, amelynek főszereplői csodás színésznők, topmodellek, és persze a földkerekség leghíresebb címlaplánya.

pamela-anderson_620.jpg

A rockzenekaroknak sosem okozott gondot, hogy videóklipjeik főszerepére elcsábítsanak egy-két világhírű színészt vagy modellt. Akad olyan banda, amelynek nem is emlékszünk lemezére vagy más dalaira – az az egy ütős videó is bőven elég ahhoz, hogy megmaradjanak a kollektív tudatban. Ilyen például a Lit, bevallom, a Pamela Anderson főszereplésével készült klipjükön kívül semmire sem emlékszem a munkásságukból – már, ha volt ilyen. Lássuk hát, kik azok a gyönyörű hölgyek, akik nevüket és persze fizikai valójukat adták a rockerek filmalkotásaihoz. Szubjektív válogatás, mottónk a szokásos: vitatkozni szabad és érdemes.

Jennifer Jason Leigh – Last Cup Of Sorrow – Faith No More
Az amerikai színésznő a FNM 1997-es klipjében vállalt szerepet. A videót Alfred Hichcock Szédülés című filmje ihlette.

Angelina Jolie – Anybody Seen My Baby – The Rolling Stones
Kit tudna ellentmondani Mick Jaggerék csábításának? Nos, ez még Angelina Jolie-nak sem sikerült, boldogan vállalt szerepet a dalban.

Halle Berry – Behind Blue Eyes – Limp Bizkit
A Gothika című thrillerben játszó Halle Berry a mozihoz készült betétdal videójában is szerepel. A klipben a Bizkit énekesével, Fred Dursttel kerül közelebbi viszonyba.

Pamela Anderson – Miserable – Lit
Hogyan dobj fel egy közepesnél valamivel gyengébb számot? Szerződtesd a világ leghíresebb Playboy-címlaplányát, Pamela Andersont, vetesd le vele a ruhát, és garantált a világsiker!

Stephanie Seymour – November Rain – Guns N’ Roses
A csodaszép modell, Stephanie Seymour és a vad rocker, Axl Rose az életben is egy párt alkottak. A kapcsolatuk sem tartott sokkal több ideig, mint a Novemberi eső tragikus sorsú szerelmeseié.

Alicia Silverstone / Liv Tyler – Crazy – Aerosmith
Az Aerosmith itt két legyet ütött egy csapásra. Liv Tyler szerepeltetése persze nem okozhatott nagy gondot, tekintve, hogy édesapja, Steven Tyler az Aerosmith frontembere.

Heather Graham – American Woman - Lenny Kravitz
Lenny Kravitz sosem spórolt a klipjeiben a gyönyörű nők felvonultatásával. Heather Graham is telitalálat.

Zooey Deschanel – She’s Got Issues – Offspring
Az Offspring őszinte zenéjéhez kiváló választás Zooey Deschanel.

Evan Rachel Wood – Wake Me Up When September Ends – Green Day
A Green Day epikus slágerében Evan Rachel Wood várja haza a frontra távozott kedvesét. A klip egy megható jajkiáltás az értelmetlen háborúk ellen.

Mila Kunis – Jaded – Aerosmith
És végül még egy Aerosmith-nóta, úgy tűnik Tylerék kifejezetten utaztak a híres nők szerepeltetésére. Mila Kunisnál aligha találhattak volna szebbet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8913875002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.04.29. 09:44:02

ez jó kis válogatás, köszi!
süti beállítások módosítása