Fülesbagoly

Malakian-dal az örmény népirtás évfordulóján

2018. április 24. - matesas

A System of a Down gitárosa, Daron Malakian a másfél millió örmény kitelepítésével és lemészárlásával járó genocídium 103. évfordulójára időzítette side projektje új dalának megjelenését. SOAD - kicsit más csomagolásban.

dm.jpg

Malakian az első önálló lemezét nyolc évvel ezelőtt adta ki a Scars on Broadway nevű formációval, amelynek az örmény származású gitáros most saját nevével egészítette ki a megjelölését, szóval most már Daron Malakian and Scars of Broadway a hivatalos neve a zenekarnak. A most kiadott Lives című dal szerintem egy az egyben olyan, mintha egy System-nótát hallgatnánk, a legszembetűnőbb különbség természetesen a nagyszerű Serj Tankian énekhangja. Mindazonáltal pont a Systemhez való hasonlóság okán egy kifejezetten ízes, az örmény népi elemeket megőrző számról beszélünk, amelyet mindjárt meg is mutatunk nektek. Üröm az örömben: így bizony nagyon távolinak tűnik egy új System-lemez megjelenésének.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6513867968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása