Fülesbagoly

Megjelent Sting és Shaggy közös albuma

2018. április 21. - RionaFbly

 A 44/876 című korongot, melynek címe Jamaica és az Egyesült Királyság körzetszámából tevődik össze, a karib-szigetek dallamai inspirálták. Az új album a szeretet, a közösség, a remény, valamint a szabadság erejéről szól, és minden dala Bob Marleyt idézi. stingandshaggy_lead_kep.jpg

A két Grammy-díjas előadó első közös dala, a Don’t Make Me Wait a Karib-szigetek hangulatát és stílusát idézi. Ez a zenei irányzat mindkettejük életét, zenei pályáját erősen befolyásolta, így nem meglepő, hogy a 44/876-ban is felbukkan. A közös munka eredetileg csak egy számra szólt volna, de hamar kiderült, hogy Sting és Shaggy tökéletesen kiegészítik egymást és bőven van bennük egy egész albumnyi zene. A korongot a két énekes szülőhelye, az Egyesült Királyság és Jamaica szigete inspirálta, így a végeredmény az afro-karibi ritmusok és a popzene tökéletes egyvelegévé forrta ki magát. Szinte minden számban példaképüket, Bob Marleyt idézik, melyek leginkább a szeretet, a közösség, a remény és a szabadság erejéről szólnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3713853656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása