Fülesbagoly

Előkerült Prince egyik világslágere

2018. április 20. - matesas

Valódi zenei csemegére bukkant a Prince hagyatékát kezelő Michael Howe. A levéltáros egy olyan szalagra talált, amelyen Prince a Nothing Compares 2 U-t énekli 1984-ben. A dal ugyebár Sinead O'Connor révén vált örökzöld világslágerré.

prince_1.jpg

Prince akkori zenekarával, a The Revolutionnal játszotta fel a Nothing Compares 2 U-t, ez a szám eredeti verziója, amelyet aztán a manapság depressziójával küszködő Sinead O'Connor dolgozott át. Az énekesnő 1990-ben robbantott a dallal, a Prince féle eredeti verzió hat évvel fiatalabb. Michael Howe digitalizálta a számot és korábban nem látott, próbatermi filmfelvételeket vágott alá. Megmutatjuk, mint ahogyan felidézzük a Sinead O'Connor féle feldolgozást is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6713851780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása