Fülesbagoly

Ezer zenésszel lép fel Courtney Love

2018. április 17. - matesas

A világ legnagyobb alkalmi rockzenekarával lép fel a nyáron Firenzében Courtney Love, a Hole énekesnője. Az olasz városban évente megrendezett a Rockin'1000 eseményen világslágereket adnak elő és egyszerre ezren szólaltatják meg hangszerüket.courtney_1.jpg

A rockzene igazi ünnepe a Rockin’1000, ezúttal július 21-én, a firenzei Artemio Franchi stadionban rendezik meg az impozáns eseményt. A youtube-os videók tanúsága szerint valóságos tömegpszichózis lesz úrrá a zenészeken, nézni is jó, amint üdvözült mosollyal az arcukon játszanak rockhimnuszokat - egyszerre ezren.

Ezúttal Courtney Love lesz a Rockin’1000 sztárfellépője, az énekesnő természetesen a Hole dalait fogja előadni népes kíséretével. Korábban az ezerfős zenekar olyan topslágereket játszott, mint a Nirvana Teen Spiritje vagy a Foo Fighters Learn to Fly című dala.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9313841240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása