Fülesbagoly

Neil Diamond dalát énekelte Jonathan Davis

2018. április 09. - matesas

Portlandben indította el szóló karrierje első turnéját Jonathan Davis. a Korn frontembere ezúttal lírai énjét is megvillantotta. A májusban megjelenő lemeze dalai mellet előadta Neil Diamond érzelmes szerzeményét, a Love on the Rocksot is.

jonathan_1.jpg

Davis egy 2003-as krimi, a Val Kilmer főszereplésével készült Wonderland betétdalaként már énekelte a Love on the Rocksot, most visszanyúlt a dalhoz és koncerten is előadta. A mozihoz egyébként tökéletesen passzolt a komor hangulatú nóta, a film az 1981-es Laurel Canyon területén elkövetett szörnyű gyilkosságokról szól.

Davis turnéja múlt pénteken indult, az énekes a nyáron Európába is eljut, lemeze, a Black Labyrinth pedig május 25-én jelenik meg.

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4713821330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása