Fülesbagoly

Így játszott a Metallica Tankcsapda-dalt

2018. április 06. - NagySzabolcs

Egy fantasztikus, hangzásban és látványban hibátlan koncertet adott tegnap este a Metallica a Papp László Budapest Sportarénában. A közönséget még a Tankcsapda A legjobb méreg dalával is megörvendeztették.

1met.jpg

A jelenleg futó európai turnéjának minden állomásán azzal örvendezteti meg a Metallica, és azon belül is Kirk Hammett gitáros a rajongókat, hogy megidéz egy helyi slágert. Bécsben egy Falco-nóta, Prágában egy '70-es évek beli csehszlovák sláger került terítékre, de mindezt megfejelték Budapesten. Nálunk ugyanis a Tankcsapda A legjobb méreg c. örökzöldjét adták elő úgy, hogy Kirk gitározott, Rob Trujillo pedig basszerozott, és tört magyarsággal énekelt. Természetesen óriási ováció fogadta a produkciót, a közönség egy emberként énekelt Robbal.

A bő 2 órás koncerten olyan gigaslágereket toltak, mint a For Whom the Bell Tolls, a Master of Puppets, a Seek & Destroy, a One és az Enter Sandman. Hangzását és látványát is tekintve egy 10 pontos koncertet toltak. 

A Metallica tegnap a színfalak mögött is jófejkedett: a Gyermekérkeztetési Alapítványnak 4.250.000 forintot adományoztak. Recpect!

metgyermek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8913813468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.04.08. 16:54:25

Tankcsapdának ez már az elismert múltja!
Gratulálok! Többet ér minden oklevélnél!
süti beállítások módosítása