Fülesbagoly

Lukács elajándékozza az autóját

2018. április 05. - Bagolyhír

Jótékonysági céllal valakinek örökbe adja a gépkocsiját Lukács Laci. A Tankcsapda legénysége ajánlások útján dönti majd el, hogy ki az, aki leginkább megérdemi az autót. A nyereményt Laci május 4-i szülinapi koncertjén adják át.

alaci.jpg

A Tankcsapda három rockcsempésze ma reggel beszélt a jótékonysági akcióról a Petőfi Rádióban. A srácok elmondták, hogy Lukács egyedi készítésű Opel Astráját szeretnék egy olyan személynek vagy szervezetnek odaadni, aki a leginkább megérdemli. Megadták a rocksztar@tankcsapda.hu mailcímet, ide kizárólag javaslatokat, mások ajánlását várják. Továbbá kérik, hogy senki se jelentkezzen be úgy, hogy "én szeretném az autót". Fejes azt is elárulta, hogy az akció szponzor bevonásával történt, és Laci nem marad kocsi nélkül, hanem a támogatótól kap egy ugyanilyen járgányt. Az Opelt május 4-én, Lukács 50. születésnapi koncertjén adják át a Budapest Parkban. Az akcióval kapcsolatosan további részleteket itt találtok. /Fotó: Fakan Csaba/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9913811816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása