Fülesbagoly

Heródes királyként is tökéletes Alice Cooper

2018. április 02. - matesas

Narancssárga öltönyben, tőle merőben szokatlan szerepben lépett fel Alice Cooper, a shock-rock királya ezúttal egy másik uralkodó, Heródes király bőrébe bújt az NBC húsvét vasárnap sugárzott Jézus Krisztus Szupersztár átdolgozásában.alice_3.jpg

Az amerikai NBC élőszereplős verzióban dolgozta fel a Jézus Krisztus Szupersztárt, Webber világhírű rockoperájának egyik mellékszerepét, Heródes királyt alakította Alice Cooper. A szereposztás már tavaly ismert volt, akkor Robert Greenblatt, az NBC szórakoztató műsorokért felelős igazgatója úgy vélekedett: “Alice Cooper a tökéletes rock sztár, egy legenda, aki a legjobb választás Heródes szerepére.”

Nos, Cooper maximálisan igazolta az elvárásokat, a vasárnapi show egyik legkiemelkedőbb pillanata volt a színpadra lépése, remek kritikákat kapott az Entertainment Weekly, a Los Angeles Times és a Variety zenei szakíróitól is. Mutatjuk Alice „Heródes” Coopert.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9113800948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása