Fülesbagoly

Angus Young kikotyogta: Axl dalol az új lemezen

2018. március 21. - matesas

Továbbra sincs hivatalos közlemény, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Axl Rose énekel majd az AC/DC következő lemezén. Az ausztrál Rose Tattoo zenekar frontembere állítja, hogy ezt az információt maga Angus Young osztotta meg vele.

axl_3.jpg

A zenészek meglehetősen pletykás emberek, de az is lehet, hogy a most kiszivárgott információk az AC/DC zseniális gerillamarketingjének köszönhetően láthattak napvilágot. Mindenesetre Angry Anderson, a Rose Tattoo énekese eléggé közlékenynek bizonyult egy minap adott interjújában, amikor az AC/DC szóba került.

Andersonék a Guns N’ Roses előzenekaraként léptek fel, amikor összefutottak Angus Younggal. Anderson megkérdezte Angust, hogy mik a jövőbeli tervei, mire az AC/DC alapító gitárosa rávágta: egy új lemezt akar készíteni. Anderson persze tovább faggatta, mégpedig arról, hogy ki fog énekelni az albumon, Angus pedig egyetlen szóval válaszolt: Axl.

Hogy így történt-e vagy sem, azt csak a történet szereplői tudhatják, mindenesetre aligha akad ember a földön, aki ne hallgatna meg szívesen egy AC/DC lemezt Axl Rose közreműködésével. Mi legalábbis így érezzük. Örülnénk, Vincent?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3213757394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása