Fülesbagoly

Szóló turnéra indul Steven Tyler

2018. március 20. - matesas

Steven Tyler, az Aerosmith frontembere ezúttal szóló turnéra indul, a koncertsorozat amerikai és európai állomásokat érint, június 21-én Bécsben lép fel, ide minden bizonnyal sok magyar rajongó is elutazik a legendás énekes kedvéért.steven-tyler.jpg

Steven Tyler jövő hétfőn ünnepli 70. születésnapját, ám az összetéveszthetetlen hangú énekes korántsem nyugdíjas tempót diktál. Tyler két éve adta ki szóló albumát, a We're All Somebody From Somewhere az első helyig repült Billboard US Top Country Albums listáján, és bár a kritikusok nem lelkesedtek túlságosan a lemezért, az anyag remek eladásokat produkált. A mostani turnén a szóló lemez dalain kívül Tyler kedvenc Aerosmith-szerzeményeit is hallhatja a közönség. A turné június 12-én New Yorkban kezdődik, és augusztus 7-én Londonban zárul. Íme, egy kis kedvcsináló.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1313754820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása