Fülesbagoly

Paranormális turnéra készül Alice Cooper

2018. március 19. - RionaFbly

Alice Cooper bejelentette nagyszabású észak-amerikai turnéját, mely a tavaly megjelent huszonhetedik stúdióalbumát, a Paranormalt hivatott népszerűsíteni. A koncerteken fellépnek majd a Kiss, a Deep Purple, a U2 és a ZZ Top zenészei is.

alice_cooper_paranormal_lead_kep.jpg

A huszonhárom állomásos Egy paranormális est Alice Cooperrel című show augusztus 3-án startol majd a wisconsini West Allisből és szeptember 7-én ér véget New Yorkban. A rockzene legőrültebb vámpírja megannyi, az albumon is közreműködő zenésztársát hívta meg, hogy együtt hozzák a frászt a közönségre.

Az alaphangulatért felel Neal Smith dobos, Dennis Dunaway basszusgitáros és Michael Bruce gitáros. Vendégelőadóként pedig a U2 dobosa Larry Mullen Jr., a Deep Purple basszerosa Roger Glover és a ZZ Top gitárosa, Billy Gibbons riogat majd a hátborzongató éjszakákon, valamint a Kiss egykori gitárosa, Ace Frehley is csatlakozik hozzájuk, két koncert erejéig.

Tavaly a lassan ötven éve a rock and rollnak élő Alice Cooper a Fezen nagyszínpadán is megmutatta milyen ütős koncertekre képes még így 70 évesen is, melyről itt olvashattok egy beszámolót.

Alice Cooper egyébként tavaly azt nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak, hogy amióta nem iszik és nem dohányzik, minden koncert felér számára egy aerobik edzéssel.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9213753428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása