Fülesbagoly

Jön a Ministry Székesfehérvárra

2018. március 12. - Bagolyhír

A Helloween, a Prodigy és a Mr. Big után egy újabb nagyágyút jelentettek be a FEZEN Fesztivál szervezői: az ipari metal egyik nagyágyúja, a Ministry is tiszteletét teszi Székesfehérváron. Nagyon erős lesz idén is a program.

al_1.jpg

Az 1981-ben alakult (azóta párszor már majdnem feloszlott) Ministry hatása érezhető többek között a Nine Inch Nails vagy a Skinny Puppy dalain is. Az Al Jourgensen vezette amerikai industrial metal csapat múlt pénteken jelentette meg új, Donald Trump által ihletett 'AmeriKKKant' című lemezét. Július 27-én a FEZEN nagyszínpadán megláthatjuk, hogyan kell a rendszer elleni dühöt megfelelő módon levezetni a színpadon - nem fogunk unatkozni, az biztos.

Az idei FEZEN nagyon erős külföldi programot rakott össze. Bár az Anthrax visszamondta a fellépést, viszont jön az Epica, a Helloween, a Prodigy, a Mr. Big, az Enter Shikari és Richie Kotzen is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1713732974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása