Fülesbagoly

Elviharzott a próbáról a Guns gitárosa

2018. február 28. - matesas

Hihetetlenül közel állt az újraegyesüléshez Izzy Stradlin, a Guns N’ Roses alapítótagja. A banda korábbi menedzsere szerint a ritmusgitáros egy koncert előtti hangpróbán valamin felkapta a vizet, és azóta sem áll szóba a többiekkel. izzy.jpg

A közel két éve tartó „Not in this Lifetime” turné a GNR három alapítótagjával - Axl, Slash és Duff - fut, néhány koncerten egy-két dal erejéig feltűnt Steven Adler dobos is, ám Izzy kimaradt a reunionból. A sajnálatos eseményekről számos találgatás napvilágot látott, sőt, egy azóta már törölt Twitter-bejegyzésben maga Izzy is megszólalt, azt állította, hogy a banda tagjai ki akarták őt hagyni a bevételek elosztásából, és ez elfogadhatatlan helyzetet teremtett számára.

Ám Alan Niven, a Guns korábbi menedzsere szerint korántsem csak az anyagi természetű vita áll a háttérben. Niven most arról nyilatkozott, hogy Stradlin egy hajszálnyira állt attól, hogy ő is részese legyen a turnénak. Egy 2016-os stadionkoncert előtt részt vett a hangpróbán, de valami nagyon felkavarta őt, dühösen elviharzott onnan, és azóta már semmiféle jelét nem adja a banda felé nyitásnak. A sejtelmes menedzser több részletet nem árult el, így valójában nem jutottunk közelebb a megoldáshoz. De csöppet sem csodálkoznánk rajta, ha kiderülne, hogy Axl Rose keze van a dologban. Pedig ahogyan az alábbi felvételen láthatjátok, 2012-ben még egész jól kijött egymással a két zenész.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr913705886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása