Fülesbagoly

Szólóalbumot adott ki a Guns billentyűse

2018. február 24. - matesas

Tizenkét dalt tartalmazó szólóalbummal jelentkezett Dizzy Reed, a Guns N’ Roses billentyűse. A lemezen többek között a W.A.S.P., a G’N’R, a Biohazard, a Quiet Riot, és Queens Of The Stone Age tagjai segédkeztek Dizzynek.

dizzy.jpg

Dizzy Fuckin’ Reed a szakmában eltöltött három évtized alatt a rock and roll egyik legjelentősebb zongoristájává nőtte ki magát. A billentyűs manapság sem tétlenkedik, hiszen részt vesz az újralakult Guns N’ Roses turnéjában, sőt, ha a banda új lemezt készít, minden bizonnyal azon is játszani fog.

Mindemellett azonban maradt energiája egy önálló album elkészítésére is, a Rock 'N Roll Ain't Easy című anyag igazán fogós lemez, blúzos piano alappal, húzós gitárszólókkal. Aki a Guns N’ Rosest, vagy úgy általában a rock and rollt szereti, az nem fog csalódni Dizzyben, mi most a „This Doesn’t Look Like Vegas” című számot mutatjuk meg a lemezről.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2013693872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása